Foto: Ujedinjeni za pobedu Srbije

Aleksandru Vučiću sa ovog mesta poručujem – nema tog profita koji je važniji od života. Trećeg aprila glasa se za i protiv Rio Tinta. Naša vlast nikada neće dozvoliti otvaranje rudnika koji bi prljavom tehnologijom zatrovali Srbiju, izjavila je Marinika Tepić, nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Loznici.

Kako se navodi u saopštenju, Marinika Tepić je rekla kako je na putu do Loznice videla svu lepotu naše zemlje i šta nam je od prirode dato da čuvamo, da gajimo i da dajemo.

„A onda me preseku slike u šta ovaj najplodniji kraj žele da pretvore. U pustoš, u nesreću, u otrov, u zlo. Ne samo za ljude, već za sve što se rađa i raste“, dodala je Tepić.

Upitala je „zar je to naša Srbija“ i dodala da „nema tog Rio Tinta, Rio Save, tajnih kombinacija i tajnih dogovora, koji će i mene i ove ljude i celu Srbiju zaustaviti da vam taj plan pokvarimo“.

„Jer narasla je ta pohlepa Aleksandra Vučića do svakog krova vaše kuće, do svakog metra vaše zemlje, do svega tuđeg, do svega vašeg, samo da bi šaka pohlepnika profitirala. Možeš, Vučiću, da lažeš samo sebe i tabloide da ćeš odložiti iskopavanje litijuma do izbora. Znamo da si već poslao poruku projektantima rudnika da samo malo uspore dok ne prođu izbori. Znamo i da ste pokušali da ućutkate Lozničane, da ih podmitite, da nudite novac čak i sportistima, samo da se ne bune protiv Rio Tinta, da lažu da je sve u redu. Kao što i ti podlo lažeš, Vučiću, da dok se mi borimo za život, ti kažeš da želimo da tebe ubijemo“, izjavila je, prenosi N1.

Bonus video: Marinika Tepić predstavila kandidate za narodne poslanike

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar