Dželjalj Svečlja Foto: N1

Ministar untrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja objavio je večeras na svom nalogu na Tviteru imena Srba za koje kaže da su vlasnici laboratorija za proizvodnju droge u severnoj Mitrovici.

„Srpsku listu i Petkovića ove nedelje uznemirili su neki događaji. Stvar je jednostavna: sa laboratorijama, trgovcima drogom i kriminalcima koji se koriste kao političko oruđe, lažna fasada traje tek do sledeće policijske akcije. U roku od 24 meseca otkriveno je osam laboratorija za proizvodnju droge, a samo danas su pronađene tri laboratorije. Njihovi vlasnici su M.D. I.S. D.S. i N.F. bili su umešani u napade na Kosovsku policiju. Postavljaju barikade i zastrašuju Srbe koji su odbili da sarađuju sa njima. Posle ovih napada, posetili su ih ministar odbrane Miloš Vučević i Petković, a podržavali su ih i štitili Vučić, Srpska lista i Milan Radojčić“, tvrdi Svečlja.

Dodao je da bi „srpski ministri uključeni u ove instrumentalizacije sa kriminalnim bandama“ voleli bi da ove fotografije i video snimci ne postoje“ i ocenio kako je to snažan dokaz šta se krije iza njihove takozvane politike, prenosi Kosovo Onlajn.

***

BONUS VIDEO – Safeta Biševac: Kurtiju i Vučiću je najteže da plan za Kosovo prikažu kao svoju pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar