Foto: Twitter/Dragan Djilas

Neregistrovani kombi koji je od kraja septembra parkiran ispred stranačkih prostorija Stranke slobode i pravde na Voždovcu pretvoren je u bilbord za listu "Srbija protiv nasilja", a lider SSP-a Dragan Đilas zahvalio se SNS-u na ovoj prilici za reklamu.

„Iskrena zahvalnost Srpskoj naprednoj stranci i Zoranu M. zaposlenom u opštini Voždovac, što su parkirali neregistrovani kombi ispred naših prostorija i omogućili nam da od njega napravimo bilbord za listu ‘Srbija protiv nasilja'“, napisao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na društvenoj mreži ‘Iks’.

Inače, Đilas je nedavno objavio snimak akcije, za sada, nepoznatih lica koja su 30.09. ove godine parkirala kombi ispred stranačkih prostorija SSP-a u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu.

Kako je naveo lider Stranke slobode i pravde, kombi je više od tri meseca parkiran na istom mestu, iako je Komunalna milicija naložila 10. oktobra da se vozilo ukloni.

Na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere SSP-a, vidi se kako nepoznata lica 30. septembra dovoze beli kombi i isti parkiraju ispred stranačkih prostorija u ulici Vojvode Stepe u Beogradu. Prema snimku koji je pokazao predsednik SSP-a Dragan Đilas, može se videti da je akcija veoma dobro organizovana.

„BIA, policija, parapolicijske snage ili samo lokalni SNS kriminalci sa Voždovca? Ne znamo ko stoji iza ove akcije sprovedene pre dva i nešto meseca, kada su tri vozila ispred Stranke slobode i pravde u Vojvode Stepe 199, isti dan, isti minut, isti sekund – pomerena. Tom prilikom oslobodili su tri parking mesta, što se nije desilo nikad, da bi se kombi parkirao tačno na ulaz ispred prostorija Stranke slobode i pravde,“ objašnjava Đilas.

Lider SSP-a je u svom obraćanju kazao i da je kombi poslednji put registrovan pre pet godina i da zbog toga ono ne sme biti na javnoj površini. Zbog toga je Stranka slobode i pravde podnela prijavu komunalnoj policiji koja je 10. oktobra, pre dva meseca, naložila da se vozilo ukloni, međutim to do danas nije učinjeno.

***

BONUS VIDEO: Hronologija nasilja od prošlih do ovih izbora: Šta sve nije trebalo da vidimo, a gledali smo?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar