Borko Stefanović gost u emisiji Utisak nedelje Foto:Nova

"Osilili su se i misle da im je sve dozvoljeno, to je lice Vučićeve Srbije u kojoj je režimskim, plaćenim lažovima dozvoljeno da biju kad već godinama svojim lažima uništavaju živote svih koji se ne mire sa uništavanjem Srbije od strane SNS režima i Aleksandra Vučića", rekao je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde u Ćićevcu reagujući na napad na novinara Vuka Cvijića.

„Danas je režimski propagandista napao novinara sa velikim ‘N’, dokazanog borca za istinu i pravdu – Vuka Cvijića jer misli da može“, ocenio je Stefanović.

On je dodao da je upravo Ćićevac pravo lice ove „nesposobne i korumpirane SNS vlasti“ i da je to mesto iz kojeg je otišlo više od trećine stanovnika, gde SNS nije u stanju obdanište da napravi i gde nema investicija i posla.

„Namenili su Ćićevcu sudbinu mnogih drugih u naprednjačkoj Srbiji, da bude slepo crevo i benzinska pumpa van auto-puta, mesto u kojem se preživljava i uzalud čeka bilo koje od lažnih SNS obećanja koja nikad neće biti ispunjena“, naglasio je Stefanović u saopštenju.

„Nakon lažnih i unapred pokradenih izbora 2. juna krećemo u borbu za normalnost i slobodne izbore u Srbiji koja se nalazi u senci agresije i nasilja režima, sa svakodnevnim ubistvima i stradanjima, otetim medijima i korupcijom epskih razmera“, zaključio je Borko Stefanović u razgovoru sa građanima Ćićevca.

Podsetimo, Cvijić je danas fizički napadnut na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario Milan Lađević, direktor i urednik „Srpskog telegrafa“, kojeg je sreo u Kosovskoj ulici, gde se nalazi redakcija pomenutog tabloida.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare