Stranka slobode i pravde u Somboru Foto: SSP

Dok naprednjaci kilometar puta naplaćuju 12 miliona evra, što je više nego u Kini za zahtevan projekat “Puta kroz oblake", deca iz okoline Sombora nemaju mesta u vrtiću, rekao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

Stefanović je u razgovoru sa građanima Sombora i domaćinima jednog poljoprivrednog gazdistva objasnio da je to direktna posledica nepogode koja se zove SNS i koja već 12 godina razara Srbiju kriminalom, korupcijom i nasiljem.

Borko Stefanović u Somboru Foto: SSP

“Zato je neophodno da promenimo ne samo vlast, već ceo sistem i u centar politike stavimo čoveka, njegove brige i rešavanje njegovih problema”, naveo je Stefanović.

Šef poslaničke grupe Stranke slobode i pravde u Skupštini AP Vojvodine Robert Šabek istakao je da vlast ne brine o poljoprivrednicima, a da se to može videti po cenama dizela.

“Sve priče o tome koliko vlast brine za poljoprivrednike padaju u vodu ako znamo da tzv. plavi dizel za poljoprivrednike u Hrvatskoj košta 0,87 evra po litru, a u Srbiji dizel uz Agrokarticu košta 179 dinara”, izjavio je Šebek i dodao da će odmah nakon smene ove bahate vlasti SSP obezbediti poljoprivrednicima pristojne subvencije, ukinuti akcize na gorivo i obezbediti garantovane cene poljoprivrednih proizvoda.

Član predsedništva Stranke slobode i pravde i narodni poslanik Branko Miljuš apelovao je na loše stanje u somborskoj bolnici.

“Umesto što u studijima režimskih televizija obećava delfinarijume i leteće taksije, Vučić bi mogao da obiđe somborsku bolnicu iz koje retko ko izađe bez dobijanja neke infekcije”, rekao je Miljuš i naglasio da je građanima umesto računa po izlasku iz bolnice koji obećava ministar Lončar, potrebno više lekara i medicinskh sestara koji mogu da ih leče.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare