Borko Stefanović Foto: Jovan Marković

"Danas smo ponovo mogli da vidimo dezorijentisanog Vučića kako na kineskoj tabli crta svoj plan za uništenje Srbije koji sprovodi poslednjih 12 godina", izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović, prilikom posete Smederevu i dodao da "građani Srbije, a naročito Smedereva, lako mogu se uvere da je situacija katastrofalna, dovoljno je da samo pogledaju u svoj novčanik i frižider".

Borko Stefanović je u pisanoj izjavi istakao da Srbija „nema ništa od njihovih fantazija i stalnih poraza“.

„Jedan dan Vučić obećava fabrike katoda, baterija, električne automobile i leteće taksije, sutradan kuka kako nećemo imati dovoljno struje. Tako, sada osim Grčića kojeg nagrađuje za uništavanje EPS-a, želi da dovede Rio Tinto“, naglasio je Stefanović.

On je poručio da Vučić „treba da prestane da traži Lajbnicov dovoljan razlog za uništavanje Srbije“ i dodao kako „Stranka slobode i pravde ima jasan plan kako da se u Srbiji i Smederevu dobro živi“.

„Srbija mora da ulaže u poljoprivredu i energetiku, da promeni loš zakon o radu i da oni koji brinu o našoj deci i našem zdravlju imaju plate dostojne čoveka. Na taj način će Srbija ponovo postati zemlja u kojoj se dobro živi, a mladi vraćaju iz inostranstva“, zaključio je Stefanović.

Predsednik gradskog odbora SSP Smederevo, Nikola Beronja, izjavio je da su promene u Srbiji uvek kretale iz Smedereva, a da je nakon decembarskih izbora iz Smedereva krenuo „talas političkih preletača oličenih u lažnim grupama građana koje su zapravo sateliti SNS“.

***

BONUS VIDEO – Rio Tinto i tajne službe: Ko to opstruira „srpsku kafu i naftu“, Vučić neće da kaže

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar