Foto: SSP

Član kruševačkog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ivan Mandić u saopštenju je upitao zbog čega su lokalni funkcioneri vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) "dočekali" članove SSP na Trgu glumaca. Kako navodi, od formiranja SSP u Kruševcu, na svaku zakazanu akciju SNS je pokazivala strahopoštovanje.

„Nekada su nam spremili odbor za doček u vidu batinaša, nekada kriminalaca, a mnogo puta su nas dočekali i najviši funkcioneri SNS Kruševac“, piše Mandić u pisanoj izjavi.

„Danas su nam ipak, ukazali najveću čast jer su u terminu zakazanih štandova „Pravac Evropa“, na Trg glumaca u Kruševcu koje je naše tradicionalno mesto okupljanja, postavili 10 štandova bez materijala i na iste izveli kompletan javni gradski sektor. SNS nekako uvek od Gradske uprave Kruševac, dobije dozvolu da postavi štandove baš na mesto koje je Stranka slobode i pravde platila u smislu zakupa javne površine, međutim nikada do sada nam nije ukazala ovakvu čast, da na svoje štandove izvede od predsednika mesnih zajednica, preko direktora javnih preduzeća, sve do narodnih poslanika“, dodaje Mandić.

PROČITAJTE JOŠ

On ističe da je to još jedna ogromna potrvda dobre politike SSP, i jedna vrsta priznanja da dobro rade što prepoznaju, kako kaže, i građani Kruševca ali i SNS.

„Razumemo zašto je nužno da aktiviraju ceo svoj gradski partijski aparat. Na sreću, mali je broj Kruševljana koji prilazi njihovim štandovima i „sili“ jer nemaju šta da ponude ali svakako, osećamo ljudsku potrebu da im se zahvalimo na ukazanom poštovanju ili strahopoštovanju? Stranka slobode i pravde pozdravlja aktivnost SNS Kruševac uz poruku da je strah opravdan jer promene dolaze u Kruševac. Za sledeći zakazan štand u “odboru za doček” očekujemo i samog ministra Gašića!“, zaključuje Mandić u saopštenju.

BONUS VIDEO – GOST: Izbori jer je Srbija pred propašću – Dragan Đilas PREDSEDNIK SSP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar