Marko Bastać Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Stranka slobode i pravde saopštila je da su odmah nakon izbora rekli da je Marko Bastać marioneta Srpske napredne stranke što se danas potvrdilo njegovim izborom za predsednika Skupštine opštine Stari grad kao i izborom Nikole Rodića, sa liste Čuvari Starog grada- Marko Bastać, za njegovog zamenika.

„Svima je odavno moralo biti jasno da je Bastać projekat SNS-a, odnosno vlasnika Kurira, Igora Žeželja i ; da nije opozicija, kao što nisu opozicija ni Vladimir Gajić i Narodna Stranka koji su dali podršku naprednjačkoj vlasti na centralnoj beogradskoj opštini. Bastać je izabran sa 33 glasa od 56 odbornika, pri čemu SNS ima 21 odbornika, Bastać 10, te je jasno da je za njegov izbor glasala i Narodna Stranka i odbornik sa takozovane manjinske liste doktora Žujovića“ izjavio je Vladimir Marković, predsednik Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Stari grad.

Marković je ocenio da je odgovornost za to što će SNS vladati Starim gradom i na onima koji su prekršili dogovor opozicije i izašli na izbore naivno verujući da će na lažnim izborima pobediti SNS i preuzeti vlast.

„Stari grad će biti slobodan onog trenutka kada iz biračkog spiska budu isključeni ljudi koji na Starom gradu ne žive i Stranka slobode i pravde će nastaviti da se bori za izborne uslove, a izbori će biti brže nego što iko veruje jer ovakve hibridne vlasti ne mogu da opstanu suprotno volji nas koji na ovoj opštini i u ovom gradu živimo“ zaključio je Marković.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare