Dragan Šormaz i Aleksandar Vučić Foto:Milos Tesic/ATAImages/TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Šormaz objavio je na Tviteru fotografiju sa jučerašnjeg protesta "Srbija protiv nasilja" i poručio Aleksandru Vučiću da otkaže kontramiting 26. maja.

Šormaz je sinoć na Tviteru objavio fotografiju napravljenu dronom na kojoj se vidi reka građana oko Narodne Skupštine, ali i šire.

Ispod fotografije je napisao da žrtve nasilja ne zaslužuju podeljenu Srbiju, te da je ovo rezultat rada predsednika Aleksandra Vučića.

„Narod ne želi rečnik nasilja i mržnje koji je stvorio ambijent u kome deca, žene… nevini gube živote! Otkazite miting 26. maja, neće spasiti Vašu ličnu vlast, a možete nešto dobro učiniti“, poručio je Šormaz predsedniku Vučiću označivši njegov profil na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte još:

Podsetimo, više desetina hiljada građana protestovalo je na skupu „Srbija protiv nasilja“ koji se sinoć, po treći put, održao u Beogradu. Jedinstvo, jake poruke i nepregledna reka ljudi – najsnažniji su utisci sa protesta koji će zasigurno ostati upamćen kao najveći posle promena nastalih 5. oktobra 2000. godine.

BONUS VIDEO: Šormaz udario na predsednika svoje stranke: Vučićevi argumenti za sankcije Rusiji ne stoje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare