U Gornjem Milanovcu je danas, na izborni dan, napravljen kol centar SNS u Centru za socijalni rad. Upadom opozicionih predstavnika u prostorije, tamo su zatečeni aktivisti SNS- a sa spiskovima sigurnih glasova i telefonima, koji su pozivali ljude na glasanje, kao i direktor Centra za socijalni rad, koji je i predsednik izborne komisije, kaže Kristina Milošević predsednica Opštinskog odbora 'Zajedno'.

„On je takođe imao spisak sigurnih glasova pred sobom. U Zakonu o socijalnoj zaštiti, u članu 117. Stoji da u ustanovi socijalne zaštite, kao i kod ovlašćenog pružaoca usluga socijalne zaštite nije dozvoljeno političko organizovanje i delovanje i korišćenje prostora u te svrhe“, navela je ona.

Gornji Milanovac call centar

Zbog ovakve uzurpacije institucija, zbog zloupotrebe službenog položaja kao i zbog kršenja zakona, svakako ćemo razmotriti sa pravnim timom mogućnost podnošenja krivične prijave, tim pre što se predsednik Opštinske izbore komisije, direktor Centra za socijalni rad, nalazi u ustanovi, objasnila je.

„Ovaj grad i ustanove u njemu nisu njihovo privatno vlasništvo i takva bahatost se mora sprečiti. Baš zbog ovakvih zloupotreba i krađe izborne volje ne učestvujemo na izborima“, zaključila je Kristina Milošević .

Gornji Milanovac call centar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare