Radomir Lazović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Šef poslaničke grupe Ne davimo Beograd u Skupštini Srbije Radomir Lazović kaže u intervjuu za dnevnu novinu Nova da Srpsku naprednu stranku smatra političkim inspiratorom ubistva Olivera Ivanovića.

Odgovarajući na pitanje da prokomenariše to što je Milan Radoičić kojeg prištinske vlasti povezuju s ubistvom Olivera Ivanovića, bio na balkonu Skupštine Srbije tokom sednice o Kosovu i Metohiji, Lazović kaže:

„Nama je bilo najvažnije ukažemo na životne probleme ljudi na Kosovu, a organizovani kriminal je jedan od njih. Za mene je prisustvo Radoičića po svemu bila neprijatna scena, a društvo mu je, pored Rakića, pravila Suzana Vasiljević, najbliža saradnica Aleksandra Vučića. Smatram da je to poruka da je Vučić u svemu uz Radoičića“, kaže Lazović i dodaje:

„Dok se ne završi istraga ne znam koja je tačno njegova uloga bila u ubistvu Olivera Ivanovića, ali svakako smatram Srpsku naprednu stranku političkim inspiratorima ovog zločina. Oni se četiri godine prave da ne mogu da utvrde ko je platio onu užasnu kampanju mrženje na TV Pink u kojoj je satanizovan Ivanović. Da žele da se počinilac istera na čistac, krenuli bi od toga“.

Ceo intervju s Radomirom Lazovićem pročitajte u novinama „Nova“.

BONUS VIDEO: Radomir Lazović o Prajdu i Maji Berović u skupštini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar