Foto: Ana Lalić/Nova.rs

Većina opozicionih organizacija u Novom Sadu izjasnila se da će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima, a kako portal Nova.rs saznaje večeras u 20 časova biće održan sastanak na kom će biti reči o tome u kom formatu će nastupati 2. juna.

Na sastanak, koji počinje večera su 20 časova u prostorijima Stranke slobode i pravde pozvane su sve stranke nekadašnje koalicije „Srbija protiv nasilja“, koalicije NADA kao i pokret „Bravo“, potvrđeno je portalu Nova.rs.

Kako je rečeno našem portalu, na sastanku će se razgovarati o budućem nastupu opozicije na izborima 2. juna u Novom Sadu i eventualnom zajedničkom nastupu kompletne opozicije na lokalnim izborima u tom gradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je ranije za naš portal potvrdio predsednik gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Sadu Vladimir Vrsajkov oni su doneli odluku da izađu na izbore u tom gradu.

Izlazak na izbore u vojvođanskoj prestonici ranije su najavili stranka Zajedno, pokret Bravo, Pokret slobodnih građana, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ekološki ustanak, Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani, udruženje „Budi heroj“ Miše Bačulova.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare