Vučićeva poseta Podrinju Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

"Samo čovek bez bilo kakvog osećaja odgovornosti može da pravi cirkus sa pričama kako svoj kabinet seli u Loznicu dok mu sunarodnici na Kosovu i Metohiji stoje na ulici ispred ustanova u kojima su do juče radili jer ih je Kurti u sklopu projekta etničkog čišćenja ostavio bez radnih mesta", izjavio je narodni poslanik SSP Branko Miljuš.

Dodao je da samo neko bez mrvice stida može da priča o rejtinzima stranaka nakon što je pre izbora slagao građane da neće kopati litijum, a nakon njih sve poluge vlasti upregao da rade za Rio Tinto, a na sebe preuzeo ulogu glavnog zagovornika kopanja protiv kojeg je većina građana Srbije.

Branko Miljuš Foto:FoNet/Zoran Mrđa

„Samo nepristojan čovek objašnjava koliko se dobro kotira premijer Vučević koji je samo 100 dana nakon što je sastavio Vladu najavio njenu rekonstrukciju jer se zbog nesposobnosti i nerada ministara ljudi po Srbiji guše ili od dima zbog požara na divljim deponijama ili zbog nedostatka vode, a prosvetni radnici i poljoprivrednici najavljuju štrajkove“, kaže Miljuš.

Podvlači da samo, kako kaže, jeftini manipulator može nekog proglašavati za stranog plaćenika dok mu najbliži saradnik, lice koje je na crnoj listi SAD-a zbog povezanosti sa organizovanim kriminalom, podnosi izveštaje stranim službama i Putinu.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve ovo bez blama radi Aleksandar Vučić dokazujući da nije sposoban da bude bilo šta osim predsednika svih Šešeljevih radikala bez obzira u kojoj su stranci danas“. zaključuje Miljuš.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare