Foto:Novi DSS

Nova demokratska stranka Srbije (DSS) saopštila je danas da su oštećene prostorije te stranke na beogradskoj opštini Voždovac. Kako se vidi na slikama, na prozore i varat prostorije izlepljeni su plakati na kojima su lider Novog DSS Miloš Jovanović i kosovski premijer Aljbin Kurti, kao i plakat sa nekim od lidera opozicije na kome stoji naziv nedavno potpisanog "Dogovora za pobedu", ali na kome je precrtan slog "po".

Iz Novog DSS ocenjuju da je u pitanju poslednji u nizu napada koje sprovodi vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) protiv Novog DSS i njenog lidera Miloša Jovanovića.

Foto:Novi DSS

„Podsećamo da se ta prljava kampanja zasniva na okruživanju štandova od strane članova SNS i onemogućavanja normalnog razgovora sa građanima, ogoljenim i brutalnim lažima izrečenim preko tabloida, televizija sa nacionalnom frekvencijom i iz usta Aleksandra Vučića, do plakatiranja celog grada protiv opozicionih lidera i podele flajera koji više liče na poternice“, navodi Novi DSS u saopštenju.

Foto:Novi DSS

Ističu da od nadležnih očekuju da procesuiraju sve koji su učestvovali u oštećivanju prostorija na Voždovcu.

Pročitajte još

„Režimu poručujemo da od borbe za slobodnu, demokratsku i uređenu zemlju nikada nećemo odustati i da će svi koji su učestvovali u medijskom i političkom trovanju građana odgovaraće po zakonu, nakon promene vlasti“, zaključuju u saopštenju.

BONUS VIDEO Milica Đurđević Stamenkovski i Biljana Đorđević: Može li razdvojena opozicija da smeni Vučića?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar