Konferencija za novinare predstavnika koalicije "Biramo Stari grad" o mogućnost formiranja opozicione vlasti nakon izbora održanih 2. juna Foto:Milos Tesic/ATAImages

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, prilikom radarske kontrole kod Surčina, zaustavili su R. L. koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 116,1 kilometar na čas, na delu puta van naselja gde je brzina kretanja ograničena saobraćajnim znakom na 80 kilometara na čas. Mediji navode da je reč o kopredsedniku Zeleno-levog fronta Radomiru Lazoviću. On u izjavi za Nova.rs to potvrđuje i kaže da je platio kaznu, ali da je interesantno da je informacija odmah stigla do tabloida.

„Takođe, ustanovljeno je da je u kabini vozila prevozio psa na nepropisan način. Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave“, navodi se u saopštenju MUP.

Portal Nova.rs ovim povodom je kontaktirao Radomira Lazovića, a on potvrđuje ove informacije.

„Kada ulazite na auto-put Miloš Veliki, postoji jedan deo puta koji još nije auto-put, ali izgleda kao da jeste. Samo je u tom delu ograničenje manje od uobičajenih 130 km/h koje važi na auto-putu. Nisam to primetio i policija me s pravom zaustavila. Nemam neki prigovor, pogrešio sam i odmah platio kaznu. Policija je ovde postupila sasvim ispravno“, kaže Lazović i dodaje:

„Jedino mi je žao što su toliko instrumentalizovani da je vest u tabloidima izašla još u toku kontrolisanja dokumenata. Ali od njih drugo ni ne očekujem. Inače ne vozim brzo, a i ne mogu baš sve i da hoću jer vozim 20 godina staru „fiat pandu“ koju obožavam. Završava mi poslove van grada i u okolini, a gradom se krećem najčešće javim prevozom“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare