Opozicija udružena u Kaću, oko njih štandovi SNS-a Foto: 021.rs

Predstavnici opozicije okupili su se ispred policijske stanice u Kaću kao odgovor na jučerašnji napad na članove Stranke slobode i pravde.

Opozicija će građanima deliti letke, a ispred policijske stanice okupili su se jer se tu desio napad na predsednika novosadskog odbora SSP-a Vladimira Vrsajkova.

Kako javlja reporter 021.rs sa lica mesta, cela novosadska opozicija skupila se u Kaću.

Tu su predstavnici Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Zajedno, Građanski pokret Bravo, Stranka Srbija Centar (SRCE), kao i Miša Bačulovi i drugi pokreti i organizacije.

Opozicija udružena u Kaću, oko njih štandovi SNS-a Foto: 021.rs

Kako javlja reporter 021.rs, u blizini se nalaze i četiri štanda Srpske napredne stranke, na kojim se nalaze samo članice ove stranke.

Okupljeni će deliti iste one flajere koje su delili napadnuti članovi SSP-a, kako je ranije i najavljeno. Okupljeni su ubrzo nakon okupljanja krenuli u šetnju naseljem i podelom flajera.

Podsetimo, pedsednik Gradskog odbora Stranke slobode Vladimir Vrsajkov i potpredsednica Mara Puškaš fizički su napadnuti tokom akcije Stranke slobode i pravde u Kaću.

Oni su oboreni na zemlju i šutirani, da bi im napadači oduzeli flajere koje su delili.

Vrsajkova su dvojica muškaraca, nakon obaranja na zemlju, nastavila da šutiraju po glavi i telu i zadala mu vidljive telesne povrede.

Iz Gradskog odbora SNS-a isti dan su naveli da je „incident bio isprovociran“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare