Mila Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Slika i prilika beogradske vlasti je Aleksandra Čamagić, koja se sumnjiči da je proneverila pet miliona evra za projekte za sprečavanje vršnjačkog nasilja u godini kada je jedno dete ubilo devetoro dece u osnovnoj školi, ocenila je večeras predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović za televiziju Insajder.

Popović je navela da će nova vlast u Beogradu raditi na sistematskom razvijanju grada u kome se kulturni simboli ne ruše, nema divlje i neplanske gradnje shodno planovima koje će donositi stručnjaci i uprava u saradnji sa građanima.

Na pitanje šta je plan opozicije za Beograd na vodi i Stari savski most ako dođe na vlast, Popović je odgovorila da se ni most, ni Sajam neće rušiti.

„Srpska napredna stranka vodi politiku rušenja simbola Beograda, da bi se na njihovom mestu napravili stanovi koje će se prodavati za 5.000 evra po kvadratu“, kaže ona i dodaje da će nova vlast u prvih šest meseci revidirati plan za metro.

Popović je pozvala građane da izađu na birališta 17. decembra i zaokruže listu „Srbija protiv nasilja“, dajući time priliku stručnjacima da sistemski reše sve probleme u Beogradu.

***

BONUS VIDEO – Izborna debata na N1: O Kosovu, EU, litijumu, životnom standardu, javnim preduzećima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar