Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas sve Srbe u Americi da izadju na predsedničke izbore i glasaju za kandidata republikanaca Donalda Trampa."Na američkim predsedničkim izborima pobediće Donald Tramp i ja pozivam sve Srbe u SAD da izadju na izbore i glasaju za Donalda Trampa.

„Tramp u svom mandatu nije poveo nijedan rat i ne sapliće Srbiju i polako istina o Kosovu i Metohiji dolazi i do Vašingtona. Pravda jeste spora, ali dostižna“, rekao je Marković za televiziju Prva.

Govoreći o terorističkim napadima u Francuskoj, Marković je rekao da su Srbija i njen predsednik osudili te dogadajaje, a da niko nije osudio na stotine terorističkih napada na Kosovu poslednjih godina.

„U Francuskoj je izazvan terorizam. Tamo je predsednik (Emanuel) Makron rekao da mora da se poštuje sloboda govora i podržao redakciju Šarli Ebdoa u ismejavanju proroka Muhameda i desio se terorizam. Mi moramo da poštujemo religiju i veru. Ako je Francuska država koja osudjuje terorizam u svom dvorištu, zašto ne osudjuje terorizam na Kosovu i Metohiji? Terorizam na Kosovu i Metohiji je okupatorski terorizam, gde se pucalo i puca na žene i decu i gde je ceo jedan narod proteran. To je moj stav“, rekao je Marković.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare