Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs; A.K © ATA Images

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je da smena inspektora koji su otkrili "Jovanjicu", Slobodana Milenkovića i Dušana Matića, osveta i da je reč odluci političkog vrha policije kako bi se sprečila istraga koja vodi do vrha države.

„Smenili su inspektore Milenkovića i Mitića… 10 dana uoči Milenkovićevog svedočenje za ‘Jovanjicu’ koju je otkrio. Ovo je osveta. Odluka političkog vrha policije da bi se sprečila dalja istraga koja vodi do političkog vrha države“, napisala je Tepić na društvenoj mreži IKS.

PROČITAJTE JOŠ...

Slobodan Milenković više nije načelnik Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga i Dušan Mitić više nije na čelu operative, saopšteno je iz advokatske kancelarije Tomanović.

„Formalnom odlukom Kabineta MUP-a raspoređeni su na druga radna mesta izvan Odeljenja za borbu protiv droge. Odluka političkog vrha policije je u suštini smena inspektora i predstavlja pre svega direktno sprečavanje dalje istrage i provere operativnih saznanja koja projekat ‘Jovanjica’ vode do centara moći u našoj državi. Ova smena je i osveta policajcima i pritisak pred dolazeće svedočenje“, navodi se u saopštenju kancelarije.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar