Plakati Aranđelovac Foto: Privatna arhiva

Dan uoči protesta građana u Aranđelovcu koji se protive iskopavanju litijuma i projektu "Jadar" u ovom gradu osvanuli su plakati koje potpisuje Konzervativni pokret Naši i "skreću pažnju" građanima na lažne ekologe koji, kako piše, ne protestuju zbog litijuma nego im je to izgovor kako bi nasilno došli na vlast.

„Pažnja građani Srbije. Antisrpska opozicija koja ne može na legalan i legitiman način da pobedi na izborima, pokušava da preko protesta protiv litijuma dođe nasilno na vlast. Lažima, obmanama i izazivanjem panike pokušavaju da građane uvuku u širenje nasilja i haosa, a sve u cilju organizovanja obojene revolucije preko koje žele da unište Srbiju. Lažni ekolozi ne protestuju protiv litijuma, to im je izgovor kako bi nasiljno i bez izbora došli na vlast. Ne verujte u laži srbomrzaca i plaćenika kojima je preči lični interes od Srbije“, napisano je na plakatima koje potpisuje Konzervativni pokret Naši.

Podsetimo, jutros je predsednik Gradskog odbora opozicione stranke „Novo lice Čačka“ Aleksandar Mitrović rekao je da je tokom noći na ulici ispred njegove porodične kuće, u čačanskom naselju Trbušani, ispisan preteći grafit kojim mu neko poručuje da se ne bavi politikom i litijumom. Grafit je ispisan u toku noći sa tekstom „Ostavi politiku i litijum. Bolje za tebe!“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare