Vladimir Obradović Protest ispred RIK-a Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Član Privremenog organa Grada Beograda ispred koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović danas je kritikovao predsednika tog tela Aleksandra Šapića zbog lošeg rada javnog gradskog prevoza i zbog toga što se nije obratio javnosti povodom prekjučerašnje nesreće kod Karađorđevog parka.

On je u saopštenju naveo “ da niko ne zna da li se čovek (Šapić) koji se najviše hvali navodnim uspesima u uređenju javnog prevoza u Beogradu, nalazi u Španiji, Italiji ili u Beogradu, prenela je SSP.

Kazao je i da „svi znaju da Šapić ne radi svoj posao“ jer, kako je dodao, „on ne samo da ne ume da vodi Grad i obezbedi bezbednost građana, već ga uopšte ne interesuju ljudi koji u njemu žive“.

„Kao bivši gradonačenik, predsednik Privremenog organa Grada Beograda i najavljeni naprednjački kandidat za gradonačelnika bilo bi normalno da Šapić izađe pred građane i objasni šta se dešava sa javnim prevozom u Beogradu“, rekao je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetio je i da je Stranka sloode i pravde (SSP), koja je deo koalicija „Srbija protiv nasilja“ ranije tražila da bude izvršen tehnički pregled svih voziila.

„Umesto laži o nabavci novih vozila, koja postoje samo na bilbordima koje naprednjaci plaćaju parama Beograđana“, odgovoran čovek bi prihvatio predlog SSP i obavio tehnički pregled postojećih vozila koja se samozapaljuju, prepolovljavaju i raspadaju“, kazao je on.
„Šta god da Šapić i njegova ekipa budu radili, neće moći da se sakriju od odgovornosti za sve što se dešava sa gradskim prevozom“, rekao je Obradović.

Sa autobusa na liniji 78, u ponedeljak popodne se kod Karađorđevog parka u centru Beograda otkačio točak, a povredjene su dve žene, od kojih je jedna preminula dan kasnije.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar