"Nemoj da ti Panta opet zavrne uši": Aleksandar Jovanović Ćuta odgovorio Martinoviću
"Nemoj da ti Panta opet zavrne uši": Aleksandar Jovanović Ćuta odgovorio Martinoviću

Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ušao je tokom skupštinskog zasedanja u verbalni okršaj sa ministrom poljoprivrede Aleksandrom Martinovićem.

Sve informacije sa današnje sednice Skupštine Srbije pratite na našem BLOGU UŽIVO.

PROČITAJTE JOŠ....

Sve je počelo nakon izlaganja tokom kog je Martinović poslanike opozicije prozvao da „menjaju agregatna stanja“ i da su članovi „recikliranih stranaka“. Tom prilikom, Martinović je dodao da opozicija tvrdi da se nigde u svetu ne kopa litijum, zbog čega se za reč javio Jovanović.

„Gospođo Raguš, može jedna molba – kad sledeći put gospodin Martinović krene da govori, kad mu dozvolite to, obavestite sve kolege ovde u sali da se evakuišu. On čovek svojim izlaganjem može bitno da utiče na sve nas, on svojim govorima može da ubije nekoga… Ovo nije normalno“, rekao je Jovanović.

Govoreći o litijumu, Jovanović je rekao da je upravo taj litijum pomračio um i Martinoviću i „njegovom Panti“, misleći na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Kopanja litijuma neće biti. Slagali ste kad ste rekli da nema nijednog rudnika u svetu, to niko nije rekao. Jeste li vi svesni šta ste izgovorili? Pa nemojte Panta da vam ponovo zavrne uši“, rekao je Jovanović.

„Priča o Panti i Martinoviću“

Razlog zbog kog je Jovanović nazvao „Pantom“ Aleksandra Vučića je nedavna izjava predsednika Srbije koji je rekao da čeka opoziciju da ga pozove u Skupštinu, uz poruku da će ih „rasturiti kao Panta pitu“

„Svaki put sam dolazio i svaki put ih ubedljivo porazio i bio sam u stanju da ih pobedim jer sam se služio argumentima. Čekam da me pozovete u Skupštinu rasturiću vas kao Panta pitu, i to argumentima“, rekao je Vučić koji je nedavno preslišavao Martinovića koji nije znao koliko država na godišnjem nivou isplaćuje premija za mleko.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare