Ispred picerije na Dorćolu, čiji je vlasnik Miodrag Sovtić, bivši muž Anice Dobre, došlo je do fizičkog sukoba između njega i opozicionih aktivista, zbog toga što se unutar picerije, kako opozicija tvrdi nalazi kol centar Srpske napredne stranke.

Na snimku koji je objavio Zeleno – levi front na društvenoj mreži „X“ vidi se i čuje kako Miodrag Sovtić prvo izgovara kopredsedniku ZLF Radomiru Lazoviću:

„Znaš za šta ja živim? Da je**m takve pedere kao što si ti. E zato ja živim. Ja sam rođeni Dorćolac, ja držim Dorćol“.

Potom se vidi kako Sovtić uzima telefon jednom građaninu, koji je bio ispred picerije, a nakon toga kako gura Radomira Lazovića.

Dalje se na snimku vidi kako nastaje komešanje i rasprava Sovtića sa jednom devojkom, kojoj poručuje da ne može da uđe u zgradu jer je njegova.

PROČITAJTE JOŠ:

Zatim se obraća jednom građaninu kom kaže da je „pu*ač ku**a“, zatim ga vuče za uvo, na šta mu je taj čovek odgovorio šamarom, zatim je Sovtić počeo da ga šutira.

Na kraju snimka, vide se dve devojke koje iz picerije odlaze sa kesama, u kojima su se nalazili dupli birački spiskovi, smatra opozicija.

Podsećamo, ispred picerije čiji je vlasnik Sovtić, oko 14 i 30 pristigli su opozicioni aktivisti jer su sumnjali da se unutar tog lokala nalaze aktivisti SNS sa duplim biračkim spiskovima, koji pozivaju građane da glasaju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare