Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Šef poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televizijski duel na RTS.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjoj konferenciji za novinare povodom Dana MUP-a pominjao pojedine predstavnike opozicije, a za potpredsednika Narodne stranke Aleksića je izjavio da je „onaj nepismeni iz Trstenika“.

„Pitaju me nešto oko Regulatornog tela za elektronske medije (REM), ali ne znam baš tačno šta. Da li (Dragan) Šolak da vodi REM ili (poslanik Demokratske stranke Srđan) Milivojević ili ovaj nepismeni iz Trstenika (Miroslav) Aleksić ili neko drugi. Šta da kažem za čoveka koji ide na popravni ispit još u srednjoj školi, a od fakulteta je video samo kada je prolazio tramvajem kroz Bulevar (kralja Aleksandra)“, izjavio je Vučić na današnjoj konferenciji za novinare.

Na ovu izjavu reagovao je Miroslav Aleksić navodeći da ga Vučić „izgleda slabo poznaje“ i tom prilikom je predložio Vučiću da se „upoznaju na jednom televizijskom duelu na javnom servisu“.

„Pošto me izgleda slabo poznaje, predlažem Aleksandru Vučiću da se upoznamo na jednom TV duelu na RTS. Nadam se da se ti tako pismen ne bojiš mene kako kažeš nepismenog“, odgovorio je Aleksić.

***
BONUS VIDEO – Građani ostavljaju poruke predsedniku Vučiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare