Jelena Milošević Foto:Privatna arhiva

"Na izjavu guvernerke Tabaković da je u Nišu otvorena firma koja plaća 13.000 evra po osobi i čija je svrha rušenje režima, nijedna institucija nije reagovala. Pošto je ovakva izjava izazvala uznemirenje Nišlija, moja je obaveza da odreagujem i postavim pitanja guvernerki, tužilaštvu i MUP-u", izjavila je Jelena Milošević, narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica niškog odbora SSP.

„Idemo redom: Gospođo Tabaković, o kojoj se firmi radi, ko je vlasnik te firme, ko i kome daje novac i za šta tačno? Ko su zaposleni u toj firmi? Da li ste svoja saznanja dostavili tužilaštvu i MUP-u, budući da se, prema Vašim tvrdnjama, radi o mogućim krivičnim delima i nelegalnim tokovima novca? Ministre Dačiću, da li je MUP preduzeo neke radnje u cilju otkrivanja mreže ljudi plaćenih da ruše režim i šire dezinformacije o litijumu? Gospođo Dolovac, izvinite što Vam remetim san, samo da pitam da li je tužilaštvo možda pozvalo guvernerku da iznese svoja saznanja i dostavi dokaze kojima maše u javnosti?“, pita Milošević, pa dodaje:

PROČITAJTE JOŠ:

„Sva ova pitanja postaviću i preko skupštinske pisarnice u formi poslaničkih pitanja. Da li u ovoj državi može da vršlja ko kako hoće ili predstavnici režima namerno iznose neistine kako bi sačuvali uzdrmanu vlast?! Neko zbog ovakvih stvari mora da bude procesuiran – ili oni koji dobijaju novac za rušenje ustavnog poretka ili oni koji takve laži iznose!“, zaključila je Jelena Milošević.

BONUS VIDEO: Za političare luksuzni automobili i iphoni, a državu gasimo iz kanistera: Građani biraju između komadića mesa ili par kila voća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare