Foto: A.K./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević objavio je na mreži X tvrdnje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić noćas doneo odluku da Zlatibora Lončara postavi na čelo Bezbednosno informativne agencije.

„Pošto je mafijaški režim pred porazom kako bi njegovi kumovi zaštitili nelegalno stečeni kapital, noćas je Aleksandar Vučić doneo odluku da Zlatibora Lončara postavi na čelo BIA. Doktor smrt u obračunu sa opozicijom treba da opravda nadimak i obezbedi opstanak na vlasti“, tvrdi Milivojević u objavi.

Dodao je da su „imenovanje noćas proslavili Prvi kum Srbije Nikola Petrović i Prvi kontroverzni biznismen Zvonko Veselinović“.

Podsetimo, početkom novembra Aleksandar Vulin podneo je ostavku na mesto čelnog čoveka BIA, a svoju odluku, između ostalog, obrazložio je time da SAD I EU traže njegovu glavu kao preduslov za neuvođenje sankcija Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

Sa druge strane, Zlatibor Lončar je sve do prošle godine obavljao funkciju ministra zdravlja, nakon čega se nije puno pojavljivao u domaćim medijima.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare