Srđan Milivojević, Dragana Rakić, Zoran Lutovac, Vladimir Gajić Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan MIlivojević rekao je da vlast parama Telekoma kupuje privatne televizije i kablovske operatere i pitao je pripadnike SNS zašto toliko mrze Srbiju.

„Evo čuli ste kako je čovek zaštitio lik svog gazde Aljbina Kurtija. Tišina i u patos da gledate dok ja govorim, tišina. U pod glave, tako je izdajnici. Orliću, što štitite lik i delo svog gazde Aljbina Kurtija. Je l’ morate toliko da pokažete da ste izdajnici, jesu vam toliko slatke te Kurtijeve pare… Koja javna politika kaže da vaš gazda Aljbin Kurti treba da vam da autobuse, da dovezete Srbe sa severa Kosova na kontramiting, da Aljbinu Kurtiju dozvolite da ROSU uđu na sever Kosova. Pa, kako vas nije sramota? Postavili ste kamen temeljce za Bondsil“, rekao je Milivojević i dodao:

„Koliko vam Kurti daje para? Evo skupićemo svi para koliko treba, samo nemojte njegove para da uzimate. MIlijardu evra ste naumili da ulupate u nacionalni stadion. Nije vas sramota što parama Telekoma kupujete privatne televizije i kablovske operatere. Premijer ligu ste platili 600 miliona evra. To je daleko više nego što je bilo šta plaćeno u ovom državi. Što toliko mrzite Srbiju? Jača je naša ljubav, nego vaša mržnja. Vi ste prodali Srbiju i videćete reakcije građana 17. decembra“, poručio je Milivojević.

Sve informacije sa današnje sednice pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare