Milica Đurđević Stamenkovski Foto:Ivan Dinić/Nova S

Predsednica Srpskog pokreta Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski kaže da u minulih 48 sati režimski mediji neprestano pokušavaju da podignu nivo panike, zasipajući javnost brojnim dezinformacijama.

„Jutros je jedan od portparola režimske propagande izneo optužbe o planiranim neredima, navodeći da iza takvih „planova“ stoji Ruska Federacija. Da se radi o direktnoj koordinaciji sa vrhuškom SNS-a, potvrdio je sam predsednik Vučić, koji je sinoć, ekspresno nakon debate na RTS-u, izneo neistinu da je državotvorna opozicija pozvala svoje pristalice na sutrašnje okupljanje ispred Skupštine Srbije“, navodi Đurđević Stamenkovski.

U poznatom maniru, bez bilo kakvih dokaza, nastavlja ona, „patriotska opozicija danas je na meti dezinformerskih tabloida i dežurnih političkih analitičara“.

„Oni nam na teret stavljaju, ni manje ni više, nego „rušenje države“. U očiglednoj panici zbog pada rejtinga, režimski mediji rešili su da pribegnu oprobanom receptu iz propagandne kuhinje DPS-a. Naime, svi se odlično sećamo kako su se crnogorskim medijima, u službi odlazećeg predsednika, Mila Đukanovića, svuda i na svakom mestu priviđali Rusi. Odlično se sećamo i kako su se te njihove deluzije završile. Srpska stranka Zavetnici odbacuje ovu najnoviju besprizornu hajku prorežimskih medija, koji nam pripisuju učešće u organizaciji nasilnih protesta, navodno planiranih za drugi februar ove godine“, navodi Đurđević Stamenkovski i zaključuje:

„Opravdano sumnjamo da je po sredi oprobani scenario takozvane „lažne zastave“ po kojem određene strukture planiraju nemire, kako bi zatim za njih optužile državotvorne snage i sve političke i društvene aktere koji se protive predaji Кosova i Metohije“.

BONUS VIDEO: Šta će biti sa Kosovom? Milica Đurđević Stamenkovski i Zoran Vuletić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare