Savo Manojlović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kandidat pokreta Kreni-Promeni za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović oglasio se putem društvene mreže Instagram i objavio da iza obaranja liste Kreni-promeni na Vračaru stoji Dragan Đilas.

Kako je Manojlović naveo u objavi, pokret Kreni-promeni kontaktirali su predstavnike CRTE povodom vesti da su oborili listu Kreni – Promeni na Vračaru, i dodao da se Crta ne bavi kontrolorima izbora na opštinskom nivou, iako se njihov advokat nalazi na listi saradnika.

Iza obaranja liste stoji Dragan Đilas. SNS komisija će sada navodno vratiti izbornu listu Kreni – Promeni. Planiraju da nam pojedu izbornu kampanju tako što će Đilas obarati izbornu listu, a Vučić nam je vraćati“, istakao je Manojlović.

Dodao je da je jedini način da Aleksandar Vučić politički preživi u Beogradu jeste da se stvori smutnja i da dovoljan broj ljudi ne izađe na izbore u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Manojlović je objavio da je lista Kreni-promeni povukla svoje članove iz biračkog odbora na Vračaru i da se ovim pitanjem više neće baviti.

„Pozivamo da se glasa za opozicione liste na Vračaru. Na nivou Beograda – I ja sam Beograd. Idemo da pošaljemo u političku prošlost obojicu. I ja sam Beograd“, zaključio je Manojlović.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare