Radomir Lazović Foto: Milos Tesic/ATAImages

Opozicione stranke koje učestvuju u organizaciji protesta "Srbija protiv nasilja" potpisaće danas sporazum pod nazivom „Dogovor za pobedu“, a koji je, kako je u emisiji "Iza vesti" rekao poslanik "Zeleno-levog kluba" Radomir Lazovič, osnovni dogovor pre nego što se uđe u konkretne dogovore o koalicijama i izlasku na izbore.

Lazović je rekao da ne može da otkrije sve detalje pre nego što sporazum bude i formalno potpisan, ali da je reč o dokumentu na kom su opozicione stranke dugo radile, i koji je osnova za dalje dogovore o koalicijama i učešču na izborima.

„Smatramo da bi jedan takav dogovor o saradnji, o podršci izbornih kolona trebalo da postoji“, naglasio je Lazović za N1.

Sporazum će potpisati šefovi poslaničkih grupa, a Lazović je objasnio da su kreću od onoga što je, prema oceni opozicionih stranaka, bila najbolja saradnja u prethodnom periodu.

„U Narodnoj skupštini smo imali najbolju saradnju poslaničkih klubova“, podsetio je Lazović, ukazujući da se odatle iznedrila saradnja na organizaciji protesta „Srbija protiv nasilja“.

BONUS VIDEO Radomir Lazović na protestu protiv nasilja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar