Marinika Tepić i Nebojša Krstić Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC/E-Stock_zeljko_safar

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić oštro je reagovala na poruke Nebojše Krstića na Iksu (nekadašnjem Tviteru) u kojima je nipodaštavao napad na novinara nedeljnika "Radar" Vuka Cvijića.

Na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu juče je održan skup podrške Vuku Cvijiću kojeg je 29. maja, na ulici u centru Beograda, fizički napao direktor tabloida Srpski telegraf.

Pročitajte još:

„Svi su neverovatno zabrinuti zbog lakšeg nagnječenja mekog tkiva“, ironično je na društvenoj mreži X napisao marketinški stručnjak blizak vlasti Nebojša Krstić, reagujući na poruku SSP-a u vezi sa skupom podrške Cvijiću.

Na Krstićev tvit oštro je reagovala potpredsednica SSP-a Marinika Tepić koja je na X-u napisala:

„Ovo kaže lekar po obrazovanju, koji se lažno predstavlja kao ekspert za medije. Ekspert je samo u laboratoriji zla za ubijanje profesionalnih medija!“

Podsetimo, Vuk Z. Cvijić, novinar „Radara“, fizički je napadnut 29. maja na ulici u centru Beograda, a kako je Cvijić izjavio tada za N1, pesnicom ga je udario direktor tabloida Srpski telegraf Milan Lađević.

Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva dao je nalog policiji da uzme izjave od oba učesnika, da priloze izveštaj o eventualnim povredama ukoliko su zadobili, kao i da se utvrdi da li su kamere eventualno zabeležile dogadjaj.

U znak podrške Vuku Cvijiću u petak je održana tribina „Napad na Vuka Cvijića – nećemo dozvoliti da se prećuti“, koju su organizovali inicijativa „Nije filozofski ćutati“ i politički nedeljnik Radar, održana je u Amfiteatru Filozofskog fakulteta u Beogradu, piše N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare