Staša Stojanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Narodna poslanica SNS Staša Stojanović poručila je opoziciji da je svesna da im je laž drugo ime, te da ona ima više pregleda nego cela opozicija zajedno "sa botovima".

Stojanović je na Tviteru napisala da opozicija „tupi nebuloze“.

„Kakva državotvorna opozicija i kakvih je pola miliona građana za vas glasalo, kad ja sama imam više pregleda nego svi vi zajedno sa botovima!? Ako već lažete o podršci, gde je ta vidljivost? Tupite nebuloze, zato vas svi vaši i napuštaju. Svesni su da vam je laž drugo ime“, navela je Stojanović.

Poslanica Staša Stojanović nedavno je došla u žižu javnosti budući da nije pravila Agenciji za sprečavanje korupcije da ja je zaposlena u Elektrodistribuciji Srbije.

Poslanica SNS Staša Stojanović objavila je nedavno na društvenim mrežama da radi kao glavni stručni saradnik u Elektrodistribuciji Srbije. U njenoj biografiji navodi se da je završila Fakultet tehničkih nauka na smeru Inženjerski menadžment, koji je završila nakon diplomskog rada pod nazivom „Mediji i javni interes u Srbiji“.

U ovom preduzeću Stojanović je zaposlena od 2020. godine, ali kao što je Nova već objavila, na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije ne vidi se da je Stojanović to i prijavila, iako je zakonski bila u obavezi.

Zbog toga je Agencija pokrenula postupak protiv Stojanović.

Bonus video: Naprednjaci i sporna zvanja_ Niz nastavila poslanica Staša Stojanović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare