Nepregledna kolona autobusa na ulasku u Vranje, gde u 11 časova počinje miting predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Kolone ljudi i oko sportske hale u organizovanom dolasku sa juga Srbije, javlja N1.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je formiranje Narodnog pokreta za državu, a u obilazak opština krenuće od Vranja gde će danas biti održan veliki miting u Sportskoj hali. Na sednici GO SNS najavio da će se potruditi u narednih godinu dana da obiđe svaku opštinu u Srbiji, a naveo je i da se nada da će moći i da ode na KiM.

Uoči dolaska predsednika na jug Srbije, u Vranju su bili visoki funkcioneri SNS-a Darko Glišić i Dragan Stevanović, koji su razgovarali sa predstavnicima svih odbora o organizaciji mitinga podrške.

PROČITAJTE JOŠ

U dvorani gde će biti održan miting, postavljen je i veliki transparent sa sloganom novog pokreta: „Srbija sanja i snove ostvaruje“.

Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) u petak su, kako je saopšteno, jednoglasno podržali predlog Aleksandra Vučića za formiranje narodnog pokreta za državu, a Vučić je rekao da nije isključeno da će taj pokret učestvovati na narednim izborima, podseća N1.

BONUS VIDEO: Vučić od naprednjaka zatražio podršku za stvaranje nove političke opcije – Narodnog pokreta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare