Čovek koji je dovozio ljude iz Male Krsne u Beograd, kako bi promenili svoju adresu stanovanja i dobili pravo glasa na narednim beogradskim izborima, zove se Bojan Simić - Zeza, otkrila je narodna poslanica Marinika Tepić.

U svojoj objavi na društvenoj mreži „X“ potpredsednica Stranke slobode i pravde otkrila je identitet muškarca koji je prevozio ljude iz Male Krsne u Beograd.

„Ovo je Bojan Simić – Zeza iz Smedereva (Radinac)! „Tumač“ za ljude iz Male Krsne dovezene na Voždovac u šetnju. Pa se dosetili i lekara. Sjajno zabeležio N1″, napisala je Tepić u objavi.

Tepić je upitala da li je u pitanju mreža za koju je zadužen SNS komesar Branko Malović koji je inače u toj stranci regionalni koordinator i za teritoriju Smedereva, i da li to radi sa firmom „Transmetal“ Ivana Cvetkovića.
„Mreža SNS komesara za Smederevo Branka Malovića sa firmom “Transmetal” Ivana Cvetkovića?, napisala je Tepić na mreži X.

Podsećamo, kamere N1 zabeležile su organizovano doseljavanje birača iz sela Mala Krsna kod Smedereva u Beograd.

Oko 20 ljudi iz tog sela dovedeno je ispred zgrade opštine Voždovac, što budi sumnju da su njima na tom mestu izdate nove lične karte sa beogradskim adresama, kako bi imali pravo glasa na budućim izborima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako jedan od meštana tog sela tvrdi, ovo nije prvi put da meštani sela Mala Krsna menjaju svoje prebivalište, već čak treći.

Na prethodnim izborima koji su održani 17. decembra prošle godine, zabeležen je veliki broj takozvanih fantomskih birača, koje je Srpska napredna stranka doseljavala iz različitih mesta u Beogradu, ali iz drugih država pre svega Bosne i Hercegovine odnosno Republike Srpske.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare