Aleksandar Vučić Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

"Glasanje u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija je ogolilo potpuni slom SNS diplomatije. Posle 12 godina SNS vlasti, došli smo u situaciju da ministri u Vladi sede ogrnuti zastavama i gledaju Vučića. Umesto diplomatije koja je sposobna da spreči usvajanje rezolucija koje donose nestabilnost na Zapadni Balkan, SNS je sve godine vlasti potrošio na urušavanje demokratije i uništavanje zemlje kod kuće i lukrativne i koruptivne poslove u inostranstvu", izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, prilikom posete opštinskim odborima SSP-a na Paliluli

“Zbog toga onaj koji je najodgovorniji za slom diplomatije, za urušavanje demokratije i krizu u kojoj se nalazi naša Srbija mora da snosi odgovornost – Aleksandar Vučić mora da podnese ostavku”, poručio je Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ...

Prisutnima se obratio i potpredsednik SSP-a Goran Petrović rekavši da Palilulci znaju da jedini način da se njihovi problemi reše jesu fer i pošetni izbori i smena nenarodne vlasti SNS. SNS ne ume i ne želi da konačno izgradi kanalizaciju na levoj obali, koju već deset godina obećavaju, niti žele da olakšaju đacima putovanje do škole tako što bi izgradili gimnaziju u Borči.

Petrović je istakao da je Stranka slobode i pravde jedina stranka koja se od svog nastanka zalaže za osnivanje nove opštine na levoj obali Dunava, čime bi se stanovnicima Borče, Krnjače, Padinske skele i ostalih naselja sa te obale Dunava, posle 11 godina zanemarivanja, ponovo omogućio razvoj i napredak.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare