Foto:TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ/

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ministar policije Bratislav Gašić ništa nije pogrešio, "nije odgovoran ni posredno ni neposredno, ni direktno ni indirektno" za masovna ubistva koja su se početkom maja dogodila u Srbiji.

„Neuobičajeno ponašanje narodnih poslanika prema predstavnicma vlasti koje ste pozvali da vam prezentuju izveštaje, ali dok pomno zapisujem ono što govorite vi kažete odvojite vreme da me pogledate. Šta razlikuje ministra Gašića od ministra Ružića. Pod jedan, to su resori što je moguće da vi kao narodni poslanik ne znate jer niste ni ministra Ružića niste nazvali pravim imenom“, rekla je premijerka.

Nakon toga je poručila kakva je razlika između ministra Ružića i ministra Gašića.

„Ministar Ružić je podneo neopozivu ostavku, pročitajte ako već niste. Razlikuje ih što tragedija u školi Vladislav Ribnikar neposredno pogađa resor koji je vodio. Gašić baš nikakve veze nema sa tim, ništa nije pogrešio, ništa loše nije učinio, nije odgovoran za to što se desilo, ni direktno ni indirektno. Da smo mogli na bilo koji način da sprečimo tu tragediju, uradili bismo to“, rekla je premijerka Brnabić.

Sve informacije sa današnje sednice pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare