Foto: srpskalista.net, Printscreen/YouTube/RTK2

Nakon snimaka objavljenih razgovora između nekadašnjeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića i šefice parlamentarne grupe Samoopredeljenja Mimoze Kusari-Ljilje, objavljena je i prepiska između Slavka Simića iz Srpske liste i Kusari-Ljilje. Simić je bio posrednik i prethodnih razgovora.

Šefica parlamentarne grupe kosovskog premijera Aljbina Kurtija Mimoza Kusari Ljilja nalazi se na udaru kosovske opozicije i dela tamošnje javnosti, zbog snimaka navodno njenog razgovora sa Milanom Radoičićem.

Nakon telefonskih razgovora, prištinski tabloid Paparaci sada je objavio prepisku između Kusari Ljilje i funkcionera Srpske liste Slavka Simića.

U pomenutoj prepisci, Simić poziva Kusari-Ljilju da dođe na Kopanik, na šta mu onda odgovara „Kad rešimo struju na Sever“. U drugim prepiskama, Simića i Kusari Ljilje, Simić navodi i da je bio kod „drugara na Kopaniku“ koji im je preneo koronu, pa ne mogu da dođu na skupštinsku sednicu.

Takođe, Simić navodi i da je dobio zeleno svetlo da se vidi sa premijerom, ne pominjući direktno Kurtija.

Pogledajte prepisku detaljnije:  

Foto: paparaci.com

*

Foto: paparaci.com

*

Foto: paparaci.com

*

Foto: paparaci.com

Podsetimo, posle niza audio snimaka navodnog razgovora nekadašnjeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića i šefice parlamentarne grupe Samoopredeljenja, Mimoze Kusari Ljilje, pojavio se nedavno novi. Ovog puta umesto portala Nacionale, portal “Paparazzi” objavljuje nastavak razgovora.

PROČITAJTE JOŠ

Radoičić obećava podršku za izglasavanje dva zakona – o minimalnoj zaradi i glasanju sudija Ustavnog suda, a Kusari Ljilja dalje razgovore o zahtevima Srpske liste. Nacrt zakona o minimalnoj zaradi načelno je izglasana u kosovskoj skupštini sredinom juna 2022. godine, upravo uz podršku poslanika Srpske liste.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare