Reporterka radija Kontakt plus sa Kosova Ana Marija Ivković uključila se uživo u program N1 televizije i u tom trenutku su se čuli rafali u Banjskom, mestu gde je jutros ubijen jedan pripadnik Kosovske policije. Kako je rekla za N1, još uvek se zna šta se dešava u ovom mestu, ali da je jasno da se čuju rafali.

„Evo, evo, ja u ovim trenucima čula sam rafal. Vidim da su se kretali policajci, čuli su se rafali u trenucima dok sam pričala sa vama. Iz daljine su čuje“, rekla je u uključenju za N1 Ana Marija Ivković reporterka radija Kontakt plus sa Kosova.

Ona je rekla da kosovski zvaničnici po pravilu okrivljiju Beograd, a onda Beograd Prištinu.

„Trebalo bi spustiti tenzije barem kada je reč o prepucavanju, zvaničnim saopštenjima, a građani su uplašeni. Niko nema informacije šta se dešava, najbitnije je da dobijemo informacije šta se dešava i da li su građani bezbedni“, navela je ona.

Nakon toga, ona je još jednom rekla da čuje rafale.

„Čujete, i dalje se čuju rafali. Mi još uvek nemamo informacije šta se dešava u Banjskom, ne znamo šta se tamo dešava“, rekla je Ivković.

Podsetimo, u pucnjavi na severu Kosova poginuo je jedan policajac albanske nacionalnosti, dok su najmanje dvojica ranjena. Prema prvim informacijama, do pucnjave je došlo u selu Banjska. Kosovska policija tvrdi da su njihovi pripadnici napadnuti nakon što su primetili blokadu puta.

Sve informacije pratite u blogu uživo na Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar