Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Pokret Dveri ocenio je danas da je u poslednje dve sedmice kulminirala katastrofalna migrantska politika vlasti jer su prvo dve osobe stradale u oružanom sukobu migranata kod Subotice, a potom je kod migranata nađeno automatsko oružje, zbog čega je 40 njih uhapšeno.

U saopštenju Dveri podsećaju kako su ranije počele da ukazuju „da se ne kontroliše ulazak migranata u Srbiju, da se bez dokumenata i identifikacije“ migranti kreću kroz Srbiju i da se „ne radi o ženama, deci i starcima koji beže iz ratnih područja, već o vojno sposobnim muškarcima od 18 do 40 godina starosti sa veoma skupim mobilnim telefonima i odećom i moguće oružjem“.

„Tada smo od vlasti, nevladinih organizacija, dela medija i dela opozicije optuživani da smo ekstremni i da nemamo empatiju prema migrantima“, navedeno je u saopštenju.

Taj pokret ističe da se „niko se od tadašnjih kritičara“ ne javlja da kaže da su Dveri bile u pravu i na vreme ukazivale na opasnost.

„Očigledno je da smo u pravu i kada kažemo da su krijumčari migranata u tesnoj vezi sa vrhom ove vlasti, bez čije podrške krijumčarenje ne bi bilo moguće“, navode u saopštenju Dveri.

BONUS VIDEO Boško Obradović o kriminalu i korupciji u vrhu vlasti

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar