Nova Demokratska stranka Srbije (DSS) obajvila je video u kome se vidi da, tokom zajedničkog gostovanja lidera Novog DSS Miloša Jovanovića i predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivice Dačića, Dačić Jovanoviću ne dozvoljava da među papirima izvadi baš - Briselski sporazum.

Tokom zajedničkog gostovanja na Radio-televiziji Srbije (RTS), Jovanović je rekao da je Dačić bio u Vladi koja je pristala da se izmeste pregovori o Kosovu iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju.

„2011. godine od počinjanja tehničkog dijaloga priznali njihove lične karte dali im kopije katastarskih i matičnih knjiga, 2013. godine, gospodine Dačiću, stavili ste Vi paraf na Briselski sporazum i ukinuli smo naše pravosđe na severu, povukli civilnu zaštitu“, rekao je Jovanović.

Dačić je na to, međutim, rekao da je to „apsolutno neistina“.

„Pa kako neistina, evo ga ovde sporazum „, odgovorio je Jovanović i pokušao da sa stola uzme Briselski sporazum, kako bi ga pokazao gledaocima.

Pročitajte još

„Da vam kažem jednu stvar, samo da me sačekajte da kažem“, rekao je Dačić i spustio svoju ruku na Jovanovićevu, kako mu ne bi dozvolio da uzme sporazum.

„Drago mi je što me dodirujete, ja Vas čekam – samo da pokažem ovo građanima“, pokušao je Jovanović da sporazum uzme, ali u tome nije uspeo.

BONUS VIDEO #Izborise – Nova kampanja portala Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare