Dragan Đilas Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Šta na to normalan čovek može da kaže osim da čovek koji je to rekao nije normalan", izjavio je danas predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da mu preti likvidacija.

Dragan Đilas je poručio da neće niko da ubije Vučića i da se niko ne bavi politikom sa idejom da bude ubijen.

U istoj priči priča da će neko da ga ubije, a onda pređe da priča o penzionerima i povećanju penzija, to je tekst za Riplija“, istakao je lider Stranke slobode i pravde za TV N1.

Đilas je rekao i kako je „jednom jedan čovek ubijen i to je zaustavilo Srbiju, drugi put je jedan čovek ubijen i to je dovelo do iseljavanja sa Kosova“.

„Za ovaj prvi slučaj je Aleksandar Vučić sam priznao da se napio od sreće, za drugi slučaj ništa nije priznao“, rekao je lider SSP-a Dragan Đilas.

„Niko nema nameru da to uradi, ali sasvim sigurno kada dođe do promene vlasti da će onda biti pravo tužilaštvo, a ne deo kriminalne zločinačke organizacije kao što je sada i da će svi oni ljudi koji su kršili zakon morati da odgovaraju, svi koji su se obogatili u toku i ove vlasti, ali i ranije i ne mogu da dokažu odakle im, moraće da odgovaraju“, dodao je on.

***

BONUS VIDEO – Dragan Đilas o zastrašivanju demonstranata protiv litijuma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare