Dragan Đilas Foto:BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas oglasio se i rekao da su se predstavnici ove stranke videli sa američkim senatorom Bobom Menendezom samo jednom i to prilikom posete Senatu.

„Za razliku od Aleksandra Vučića, koji je blizak prijatelj i više puta se video sa ljudima poput Toni Blera i Gerharda Šredera koji su bili najveći zagovornici bombardovanja Srbije i našeg naroda, Bila Klintona najodgovornijeg za bombardovanje Srbjje i čijoj supruzi Hilari Klinton donirao sredstva za kampanju jer je, kako je rekao, pametan, bivšeg rumunskog premijera Viktora Ponte kome je dao državljanstvo i status počasnog savetnika, iako je bio optužen za korupciju, Rudolfa Đulijanija, optuženog za korupciju i nameštanje izbora i čija optužnica ima više od 200 strana, s kojim je zajedno radio na realizaciji projekta Beograd na vodi i koji ga je podržao u neuspešnoj kampanji za gradonačelnika Beograda 2012. godine, predstavnici SSP-a su se sa senatorom Bobom Menedezom videli samo jednom, i to prilikom posete Senatu u kome je g. Menendez obavljao funkciju predsednika spoljnopolitičkog odbora.

Đilas napominje da je ovo odgovor koji je dao dao na pitanje dnevnog lista Politika koje mi je postavljeno u subotu u 15:54.

„S obzirom da je portal Politika, ne sačekavši rok za odgovor koji su mi sami dali, objavio pamflet, javno objavljujem svoj odgovor“, poručuje Đilas.

Podsetimo, američki senator Menendez, demokrata iz Nju Džersij i njegova supruga optuženi su za krivična dela primanja mita u vezi s njihovom vezom s trojicom biznismena iz te države, saopštili su u petak savezni tužioci, prenosi Glas Amerike.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare