Vučićeva poseta Podrinju Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, prema istraživanjima javnog mnjenja od pre dva dana, Srpska napredna stranka ubedljivo najpopularnija sa 47 odsto podrške. Predsednik, naravno, nije naveo ko je radio istraživanja u koja je on imao uvid.

Tokom obilazak radova na rekonstrukciji puta Bojić-Tekeriš, Vučić je novinarima rekao da je drugoplasirana Socijalistička partija Srbije, dok je među opozicionim strankama prva Stranka slobode i pravde sa 5,6 odsto, a iza nje Pokret Kreni-promeni sa pet odsto popularnosti.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ostali su značajno niže“, rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše tvrdnje da seli kancelariju u Podrinje da bi dobio aplauze, Vučić je rekao da je to radio i na početku svog premijerskog mandata, kada je proveo sedam dana u Nišu i da je tada bio u niškoj kasarni.

„Mislim da smo mnogo toga dobrog doneli Nišu, kada smo bili tamo. Ne zaboravite od tada što je otvoreno, deset novih fabrika, Niš je postao čvorište auto-puteva i pruga. Sam Niš ta ulaganja nije mogao da dobije u narednih stotinu godina. I veoma sam ponosan na te rezultate. Jedno su priče, drugo rezultati“, rekao je Vučić.

Dodao je da, što se tiče aplauza, ne drži nikakve mitinge već će biti razgovora sa ljudima i to češće sa ljudima koji misle drugačije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare