Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić poručila je poslanicima opozicije da ministarku Dubravku Đedović Handanović danima "napadaju na ličnoj osnovi". Njena reakcija usledila je nakon jučaršnjih komentara o vrednosti garderobe koju nosi ministarka.

Brnabić je opoziciji poručila da su „možda kontrolni mehanizam, ali ne modni“.

„Niste ‘fashion police’, napadate gosta u svojoj kući“, rekla je, misleći na ministarku Đedović.

Brnabić je izjavila i da „danima napadaju ministarku Đedović na ličnoj osnovi“, kao i da se to ne bi desilo da „tu sedi muškarac“.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg zasedanja potpredsednica SSP Marinika Tepić reklamirala je povredu Poslovnika, jer je kako je rekla, ministarka Handanović „podvriskivala“ tokom svog obraćanja.  Potom se obratila ministarki Đedović.

PROČITAJTE JOŠ

„Od jutros sam u nekoliko navrata mislila da će se ministarka Handanović zaustaviti. Žena uporno i dalje vadi imovinske, pravno imovinske odnose i podatke o privatnoj imovini ljudi, a na sebi nosi garsonjeru. Juče malo veću garsonjeru, danas malo manju garsonjeru“, rekla je Tepić.

U tom trenuku uključila se i Ana Brnabić koja ju je upitala da li je to u redu. Tepić je odgovorila da to nikada ne bi rekla da Handanović nije preterala.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare