Žika Gojković i Boško Obradović Foto: N1, Ivan Dinić/Nova S

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović pregovara sa liderom POKS-a Žikom Gojkovićem oko zajedničkog nastupa na predstojećim izborima, saznaje Nova.rs.

Kako Nova.rs saznaje, pregovara se da pored Gojkovića i Miloš Parandilović podrži listu Patriotskog bloka, na čijem se čelu nalazi Boško Obradović.

Prema našim saznanjima, ideja je da Gojković i Parandilović podrže Obradovića kao predsedničkog kandidata. U ovom trenutku nije poznato kako bi izgledala parlamentarna lista, ali se više detalja očekuje danas nakon sastanka u Orašcu, nakon čega će biti poznat broj kandidata koje će ove dve stranke dati za zajedničku listu.

Podsetimo, pre dva dana Glavni odbor Dveri podržao je predlog grupe intelektualaca da dođe do stvaranja „jedinstvene opozicione patriotske izborne liste“ i naveo da bi njihov lider Boško Obradović bio „odgovarajući“ predsednički kandidat takvog bloka.

„Glavni odbor je konstatovao da bi Obradović bio odgovarajući zajednički kandidat jednog takvog rodoljubivog bloka, kao najbolji narodni poslanik u prošlom sazivu Narodne skupštine, dokazani opozicionar ovoj vlasti i nacionalni lider“, navele su Dveri.

Nakon ovog saopštenja, Obradović je javno istakao da se zalaže za obnovu Kraljevine Srbije, jer, kako je ocenio, „nikad neće doći do raskida s komunističkim nasleđem ako ne dođe do obnove monarhije“.

On je rekao da, pre svega, građani treba o svemu da odlučuju.

„Konkretnog monarha izabraće građani Srbije kad za to dođe vreme“, kazao je Obradović.

Bonus video: Borko Stefanović pored kuće u kojoj su prijavljeni SNS „glasači“

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar