Ana Mihajlovski Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Voditeljka i aktivistkinja Ana Mihajlovski oglasila se nakon saopštenih rezultata lokalnih izbora koji su održani u našoj zemlji. Ona je izborni dan nazvala agonijom, a potom se obrušila na opozocione lidere Dragana Đilasa i Sava Manojlovića.

„Agonija je gotova. Nadam se da su svi koji su doprineli ovom tužnom danu presrećni sada. Nadam se da je Điki bar danas jedna srećna osoba jer je potencijalne glasače nazivao majmunima ako izađu na glasanje“, napisala je Ana Mihajlovski na Instagramu.

Njenu objavu podelio je i glumac Ammar Mešić.

Iako ga nije eksplicitno pomenula, Mihajlovski je nakon Đilasa, kritike iznela i na račun Sava Manojlovića, aludirajući na to što je on doktor prava.

„Nadam se da su srećni i oni doktori pravnih nauka koji nisu znali da pročitaju novi zakon te su tako dali povoda za ponižavanje svih na tim listama. Nadam se da su srećni i oni koji su lopatama na te liste trpali ljude tako da niko ko bi glasao nije imao pojma ko su ti ljudi kojima treba da daju glas“.

Dodala je da „zna da su u SNS srećni jer će neometano jahati naredne četiri godine“ kao i da su srećni „oni iz BiH koji su došli nama da kroje sudbinu za 2.000 dinara“.

Mihajlovski bila na listi „Kreni promeni“, ali se povukla

Voditeljka Ana Mihajlovski povukla je svoje ime s liste Kreni-Promeni za izbore za Skupštinu opštinu Vračar desetak dana pre izbora.

Ana Mihajlovski Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

On je jedna od dve osobe zbog koje je navodno oborena ova lista, navela je ranije ova voditeljka na svom Instagram profilu.

„Jedna od dve osobe zbog koje je navodno oborena lista Kreni-Promeni na opštini Vračar sam ja“, napisala je tada.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je dodala da se odazvala na poziv za listu u znak podrške „jednoj poptuno novoj građanskoj inicijativi“.

„To je bio moj način da dam šansu nekim novim ljudim i podršku onda kada im je bila potrebna, a sve iz mnogobrojnih razloga u kojima sam vama ovde pisala godinama unazad“, kaže.

Sa liste se, kako je tada pojasnila, povukal nakon „cirkusa u javnosti“ a u vezi sa listama i činjenice da ne može da shvati ko je u pravu, a ko ne.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare