Na današnjoj sednici Skupštine Srbije o predlogu izmene Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima došlo je do rasprave između poslanika opozicije i vlasti, i u jednom trenutku poslanik Nebojša Bakarec nazvao je bivšeg načelnika Generalštaba Zdravka Ponoša "ustaškim đubretom".

Sve najnovije informacije sa zasedanja pratite u našem BLOGU UŽIVO.

Tokom današnjeg zasedanja, Zdravko Ponoš iz Srbija centra se javio za izlaganje. Ubrzo je usledila vika narodnih poslanika i dobacivanje, a predsedavajuća Kovač u više navrata je pokušala da ih umiri i omogući Ponošu da nastavi.

Poslanik Zdravko Ponoš pokušavao je da nastavi izlaganje, ali uporno su ga prekidali. Iako se nije čulo na prenosu uživo, narodni poslanik Borko Stefanović javio se za reč i rekao da su poslanici iz vladajuće većine dobacivali poslanicima opozicije.

„Ne ulazeći uopšte u druge stvari koje stalno dobacuju, ali reći narodnom poslaniku iz opozicije da je ustaško đubre i da vi ćutite na to i ne reagujete, to baca ovaj dom ispod svakog nivoa i uništava mrvice dostojanstva koje su ovde posejane daleko pre vas“, rekao je Stefanović, nakon što je poslanik Bakarec dobacio Ponošu da je „ustaško đubre“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare