Foto:Facebook

Lana Milošević (15), devojčica iz Beograda, nestala je 7. februara na Crvenom krstu i od tada joj se gubi svaki trag. Vera Milošević, neutešna majka navodi da je zabrinuta za svoju ćerku, te da se nikada ranije nije dešavalo da ode negde bez da joj se javi.

Kako je ispričala njena majka, Lana je tog dana bila poslepodne u školi i časovi su joj trajali do 19 sati.

„Lana je nedavno izgubila svoj mobilni, zbog čega je u poslednje vreme koristila telefon svojih prijatelja za komunikaciju. Te večeri, dok sam bila na noćnoj smeni, pozvala me je oko 22 časova. Tada mi je rekla da se zadržala posle škole, ali da sada kreće kući i poručila mi je da se ne brinem. Delovala je raspoloženo i srećno, ništa nije nagoveštavalo da se neće vratiti kući“, navodi majka Vera.

Saobraćajna nesreća, nezgoda, udes, trolejbus, policija, Crveni Krst, ugao Makenziijeve i Katanićeve, Makenzijeva, Katanićeva, ulica
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Napomenula je i da je ćerka tada ne bi pozvala da je htela da pobegne od kuće ili da nešto nije bilo u redu.

„Sat vremena od tog poziva, zove me njen drug sa kojim je bila i drugarica, sa čijeg telefona me je Lana pozvala. Oni su mi tada rekli da je Lana nešto konzumirala i da joj nije dobro, te da odmah dođem po nju jer oni moraju kući. Ne znam da li je tačno da je nešto konzumirala, tako su mi oni rekli. Zamolila sam ih da sačekaju dok dođem, međutim, zvali su ih roditelji i morali su kući“, priča naša sagovornica.

Kako kaže, Lanini drugari ispričali su joj da su se rastali sa njenom ćerkom u blizini Crvenog krsta.

„Odmah sam sela u kola i krenula ka tamo. Moje ćerke nigde nije bilo, tražila sam je svuda, ali bezuspešno. Zvala sam sve njene drugare, niko ne zna gde je“, dodaje majka.

Vera ističe da joj je trenutno jedino bitno da nađe svoju ćerku.

„Svaka pomoć je dobrodošla, samo da je pronađemo i da je ona dobro“, zaključuje majka nestale Lane.

Lanina mama Vera, zamolila je sve građane koji vide Lanu ili imaju bilo kakvu informaciju o njoj da obaveste nju na broj telefona 0659184500 ili policiju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare