Suđenje Zoranu Marjanoviću održano je danas u Višem sudu u Beogradu, a na ovom pretresu svedočio je policajac Boris Pucić, dok se sin Uroš, brat Miloš i snaja Milica Marjanović od optuženog nisu pojavili iako je trebalo da daju iskaze.

Na početku suđenja došlo do nesporazuma između sudije i Marjanovića. Porodica Marjanović, prema njegovim rečima, ne živi u svojoj kući trenutno zbog renoviranja te im nisu stigli pozivi na saslušanje.

Ipak, suđenju je prisustvovao policajac Boris Pucić koji je svedočio o kobnom 2. aprilu 2016. godine, kada je nestala pevačica na nasipu u Crvenki, u Borči. On je rekao da ostaje u potpunosti pri svom ranijem datom iskazu, a potom su usledila pitanja odbrane, tužilaštva i sudije.

Zoran Marjanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

“Tog dana je bilo lepo vreme, dan je bio sličan ovom, sunčano ali prohladno. Zorana sam sreo kada sam dolazio na nasip, on je bio na zadnjem sedištu auta sa ćerkicom. Napred su sedeli njegov brat i otac. Zoran mi je delovao uznemireno, ali ne preterano. Jana je sedela pored njega i nije plakala, delovala je normalno”, rekao je.

On je potom objasnio kako je saznao za slučaj, jer ga je Zoran zvao na telefon i rekao da je Jelena nestala.

“Moj viđenje je bilo da je Jeleni pozlilo jer sam znao da želi svoje telo da dovede do savršenstva. Viđao sam je kako trči nekoliko puta. Na nasip sam otišao samoinicijativno. U pitanju je veliki prostor pa sam želeo da pomognem. Pošto sam se vratio iz šetnje, presvukao sam se i krenuo odmah, to je bilo nekih 10 minuta od kad me Zoran pozvao. Sa Zoranovog telefona sam bio na vezi sa policijskom stanicom u Borči. Kolegu sam pitao kakva je procedura kad osoba nestane. Jelenin telefon je u tom trenutku još uvek bio dostupan”, objasnio je.

Pucić jer rekao da je pregledao nasip kod Dunava jer je tu bila velika trava i da je video neku devojku koja je šetala psa, otišla u auto svoj i odvezla se. Potom je govorio o poznanstvu sa ubijenom pevačicom.

Zoran Marjanović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

“Prvo sam upoznao Jeleninog oca, a potom majku i na kraju Jelenu. Nekoliko godina smo se poznavali pre svega što se desilo. Tada sam upoznao i Zorana, on i Jelena su se tada još zabavljali. A što se tiče putanje, ne znam da li je Jelena trčala istom putanjom svaki put, povremeno sam Je viđao dok trenira i susretali smo se u prolaz”, završio je.

Sledeće suđenje zakazano je za 6. jun u 11 sati i tada će kao svedoci biti pozvani Miloš, Uroš i Milica Marjanović, dok je Zoran u obavezi da ih obavesti.

Pevačica Jelena Marjanović Krsmanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gde je sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom došla kako bi trčala.

VIDEO: Zoran Marjanović neće da odgovara ni na jedno pitanje ni tužilaštva ni suda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar