Mladenovac sudar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Muškarac Miloš N. (34) nastradao je rano jutros u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca kada je pod nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on se vraćao sa aerodroma gde je vozio tetku na let koja je u Mladenovac došla zbog šestomesečnog pomena oca nastradalog.

Miloš N. je iz sela pored Mladenovca i iza sebe je ostavio dvoje dece.

„Pre šest meseci mu je poginuo otac, a pre neki dan su davali šestomesečni pomen njegovom ocu koji je poginuo. Tetka mu je došla iz inostranstva zbog toga, a noćas ju je vozio na aerodrom. U povratku je od umora zaspao za volanom“, kaže poznanik nastradalog.

Pročitajte još:

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a najmanje 37 ljudi je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Mladenovca, poslednje su informacije o stanju povređeni od oko 8.30. Ovih 37 osoba je zbrinuto u Urgentni centar, i dalje pristižu, a deo je i na VMA.

Na licu mesta je stradao vozač automobila. Prema poslednjim informacijama, ukupno 37 osoba primljeno je u Urgentni centar u Beogradu. Deo povređenih prevezen i na VMA.

Deonica na kojoj se tragedija dogodila je zatvorena, pa se saobraćaj preusmerava preko Malog Popovića.

sudaru sa autobusom kod Mladenovca Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Na mestu teške saobraćajne nezgode kod Mladenovca u kojoj su se direktno sudarili autobus i automobil, nalaze se tri ekipe Hitne pomoći. Ekipe policije su takođe tu i obezbeđuju lice mesta.

Prednji deo autobusa, kao i putničkog vozila potpuno su smrskani, a delovi su rasuti svuda po putu. Srča je na sve strane.

Povodom ove teške saobraćajne nesreće oglasio se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je govorio o stanju povređenjih.

Mladenovac sudar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Prema prvim informacijama, vozač autobusa koji je jutros povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca, još u toku vožnje primetio je da vozač džipa ne vozi uobičajeno i kako saznajemo, pokušavao je da ga izbegne, tako što se maksimalno sklonio uz desnu ivicu svoje trake.

U jednom trenutku ipak je došlo do sudara i to direktnog. U tom sudaru, vozač autobusa je povređen, a vozač automobila poginuo na licu mesta.

Kako nezvanično saznajemo, neposredno po udesu, vozač autobusa je bio pri svesti, piše Blic.

Kako je prednji deo autobusa bio smrskan, on je pokušao da izađe kroz prozor.

Izašao kroz prozor i sručio se na zemlju

U tome je i uspeo, ali kada je izašao, samo se onesvestio i sručio na zemlju.

Prilikom tog pada zadobio je povredu kičme.

VIDEO: Nesreća kod Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare